• Italië specialist
  • Persoonlijk reisadvies
  • Géén verborgen kosten
  • SGR deelnemer

Klanten vertellen over onze service . . .

“Beste Ingrid, Even een oprecht bedankje van ons voor jou. Wat een heerlijke bestemming hebben we bij jullie geboekt. Helemaal top. We reizen met twee jongens van 5 en 2 jaar en een baby van twee maanden. Maar alles is hier zo prima geregeld dat we helemaal tot rust komen en genieten van het mooie weer, het heerlijke zwembad en een top restaurant. Namens ons allemaal bedankt! En een groot compliment voor jullie service en klantgerichtheid!”

“Wilde jullie bij deze laten weten dat we inmiddels gearriveerd zijn bij le Pescine en het is allemaal onwijs naar het zin! Inchecken verliep soepel en het feit dat we met 1 persoon minder zijn is niet eens aan de orde gekomen, dus helemaal prima. De mensen zijn ontzettend vriendelijk, het appartement is prachtig en ook het zwembad is perfect. En wat een rust in deze omgeving, heerlijk! De vlucht en het afhalen van de huur auto is ook allemaal goed gegaan en soepel verlopen. Kortom we hebben een onwijs goede start van onze vakantie achter de rug! Ook dank  aan jullie voor alle hulp en moeite, we zullen jullie zeker aanraden! ”

“Wat we nog wel willen opmerken is de manier waarop jullie werken. We willen jullie echt een compliment maken voor de manier waarop jullie via de mail communiceren, uitleg geven en vragen stellen. Hieruit blijkt de liefde voor jullie vak en geven jullie de mensen echt het idee dat er aandacht aan de wensen besteed wordt. Dit mag gerust ook eens een keer gezegd worden!! Fantastisch!!”

“Ecco Italia biedt je de mogelijkheid om zelf een vakantie uit te zoeken, maar ook een Tailor Made vakantie voor je uit te zoeken die zit als een Italiaans maatpak!”

“Zeer tevreden! Goede informatievoorziening en klantgericht.”

“De boeking ging prima bij Ecco Italia. Heel prettig dat ze de accommodatie kennen!”

“Correcte en efficiënte service van Ecco Italia. Ons eerst gekozen accommodatie bleek een genomen optie. Meteen werden er gelijksoortige alternatieven voorgesteld (gelijkaardig budget, zelfde streek, zelfde type logies…) en bijkomende wensen werden naar antwoorden vertaald.”

“Zeer tevreden zijn wij over de service van Ecco Italia. Aanleveren van informatie en follow up. Onze verblijf was Toscane overtrof alle verwachtingen.”

“Na zeer goed geholpen te zijn in onze zoektocht naar een accommodatie die aan onze wensen voldeed hebben wij (2 volwasssen + 1 kind van 1 jaar) een heerlijk verblijf gehad.”

“Wij genieten volop van onze vakantie! Jullie hebben echt prachtige locaties voor ons uitgezocht!”

“Ecco Italia heeft fantastisch geholpen door last minute zo’n heerlijke plek / accommodatie voor ons te vinden. Nogmaals dank hiervoor!”

“Bemiddeling via Ecco Italia was goed en snel. Zelfs telefonisch contact op zondag.”

“Hallo, wij vonden allereerst de service van Ecco Italia erg goed. Zeer attente medewerkers, snelle reactie, fijn om mee te communiceren!”

“Dank voor het goede advies!!”

“Hallo allen van team Ecco Italia,
Bij deze wil ik jullie even bedanken voor meedenken en het boeken van Borgo Erbiola aan het Comomeer. Wij hebben een geweldige vakantie gehad en denken er nog vaak aan terug, jammer genoeg nu alweer aan het werk. Bij aankomst hebben Paulo en zijn team een bloemetje en een fles champagne voor ons klaargezet mbt ons huwelijk!
Heel erg attent en wordt zeker gewaardeerd. Voor de komende vakanties zal ik zeker weer in jullie assortiment gaan zoeken naar een geschikte vakantie!”

“Bij deze wil ik doorgeven, dat wij een heerlijke vakantie bij Cally Cally hebben gehad en zijn zeer tevreden hoe jullie alles voor ons hebben geregeld.”

“Heel veel dank voor het geweldige meedenken met het plannen van onze vakantie! We hebben enorm genoten in de drie locaties: . . . Nogmaals veel dank voor de goede organisatie!”

“Beste Menno,
Nogmaals dank voor de prachtige locatie en het appartement. Wij zijn weer terug en het is hier koud :). We hebben erg genoten! Leuk om te zien dat er zo veel zorg en liefde is vanuit de eigenaar.”

“Beste Menno,
We hebben een topvakantie gehad op een prachtige locatie!”

“Beste Menno,
Onze week bij Antico Fio zit er helaas op, maar we hebben een geweldige week gehad. Wat een heerlijke agriturismo en wat een prettige mensen. Wij hebben intens genoten en vonden het er echt heerlijk!!! Dank voor al je hulp en we komen zeker een keer bij je terug voor een andere locatie of anders zullen we je zeker aanbevelen bij andere italie-lovers. Ik vond het erg prettig hoe je ons hebt geholpen en je indruk wat wij prettig zouden vinden klopte exact!!! Dank dank dank!”

“We weten in ieder geval dat de vakanties naar Italie voortaan via Ecco Italia geboekt gaan worden.”

‘Beste Menno,
Ik wil je bij deze even laten weten dat ik samen met mijn dochter een heerlijke week heb gehad in Gardona Riviera bij Premignaga Country Resort.
Wat een heerlijk appartement en wat een geweldige locatie. Het was werkelijk niets teveel gezegd. Hartelijk dank!”

“Beste Menno,
We hebben genoten van de Borgo Casale dell’ Angelo en de persoonlijke zorg van jou en die van Alessandro, Een mooi onderkomen en prachtige omgeving.
We willen je nog even bedanken voor de perfecte begeleiding van jou kant. Het is de moeite om dit aan te bevelen.”

“Beste Menno,
Ik zou graag je advies weer inwinnen voor het plannen van onze zomervakantie in Italia.”

“Beste Menno,
We zijn net een paar dagen terug uit Italië. We willen je graag laten weten dat je geen woord teveel hebt gezegd . . . . . We willen we bedanken voor je zorg en advies bij het boeken en reserveren van onze vakantie en kijken met een meer dan tevreden en voldaan gevoel hierop terug. Onze complimenten en nogmaals dank.”

“Beste Menno,
Inmiddels zijn we al weer een paar weken terug uit Italië en ook al weer een aantal weken aan het werk. Ik was echter nog van plan om je te laten weten dat onze vakantie in Toscane prachtig is geweest  . . . Echt super! Bij deze wil ik je nog bedanken voor het ons wijzen op deze prachtige accomodatie. Ik maak inmiddels volop reclame voor Gargonza en voor jouw website. Als we weer naar Italië gaan, zal mijn zoektocht zeker weer beginnen op jouw website. Nogmaals dank en wellicht tot een volgende vakantieperiode.”

“Wij hebben een week via Ecco Italia het huisje La Chiesina in Tredozio bezocht. Over het huisje en de omgeving is geen woord te veel geschreven op de website.”

“Dag Menno,
wij hebben ons geïnstalleerd in appartement Melo. Het is helemaal top. Je hebt niets teveel gezegd. Bedankt.”

“Beste Menno,
We zijn alweer een paar weken terug  . . . . maar wil je wel nog melden dat we over beide adressen erg enthousiast waren. Veel dank en we doen volgende Italie vakantie zeker weer een beroep op jullie.”

”Uw beschrijving van deze locatie is treffend. Alles wat u aangeeft hebben wij ook zo ervaren. Een exclusieve prachtige accommodatie op een mooie locatie bij een zeer attente gastheer.”

”Dag Menno,
We zijn reeds een week terug en wilde je laten weten dat we een ontzettend fijne vakantie hebben gehad. Zowel . . . . waren echt subliem!Wat een heerlijke vakantie adressen. Fijn dat we via jullie aan twee van die paradijselijke plekken zijn gekomen. Autohuur ging ook goed. Dank en wie weet tot volgend jaar!”

”Beste Menno!
…bijna zijn we al weer aan vakantie toe ;-). Toch wil ik niet vergeten je te informeren dat we een geweldige vakantie hebben gehad. Dank voor je bemiddeling nogmaals en als Italië volgend jaar op het programma staat, boek ik graag weer bij Ecco Italia! Zakelijk veel succes toegewenst!”

”Beste Menno
We zijn net terug van onze vakantie. . . . . Ik wil je, ook namens Hans, hartelijk danken voor je attente service. Je hebt ons begeleid naar een vakantie die ons perfect paste.”

“Hallo,
In de meivakantie zijn wij via jullie reisorganisatie naar Italie geweest. Dank voor de voortreffelijke organisatie van onze vakantie. Jullie hebben zeer goed geluisterd naar onze wensen en deze vertaald in een goed aanbod van mogelijke locaties. Wij zullen zeker mensen aanraden om via jullie te boeken als ze naar Italie willen en net dat beetje meer service willen hebben om een bijzondere plaats te vinden om hun vakantie door te brengen.”

“Geachte heer van de Poll,
Na terugkomst uit Italië willen wij u laten weten dat wij , mede door Ecco Italia , weer een mooie vakantie in het Bel Paese hebben gehad.”

“Beste meneer vd Poll,
We zijn weer terug uit Italië en hebben het heerlijk gehad. . . . . Kortom we kijken terug op een geslaagde vakantie. Heel veel dank voor het regelen daarvan, zelfs nog op Koninginnedag!!”

“Geachte heer van de Poll, beste Menno,
Onze vakantie in Perugia heeft alle verwachtingen overtroffen . . . . Veel succes met Ecco Italia, en wij zullen zeker onze positieve ervaringen doorgeven aan vrienden en kennissen.”

“Goedemorgen Menno,
Ik wilde je graag nog bedanken voor je inspanningen die je hebt gedaan. Het was fantastisch . . . . .   Jij tevens bedankt voor de champagne en hapjes die we
aangeboden kregen van Ecco Italia. Nogmaals: het was geweldig!”

Villa Italia nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwe Italiaanse vakantievilla’s, aanbiedingen, last minutes en tips van Villa Italia!