• Italië specialist
  • Persoonlijk reisadvies
  • Géén verborgen kosten
  • SGR deelnemer

Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR)

Joy for Italy B.V. (KvK 92399827), hier handelend onder de naam Villa Italia, is aangesloten bij SGR onder nummer 3853. U kunt dit controleren via de website van SGR.

Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze website en in onze brochure gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. De SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is zijn vooruitbetaalde reisgeld terug te krijgen, als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.

Verplichte publieksbijdrage van € 10,- vanaf 1 februari 2021

SGR heeft per 1 februari haar deelnemers (waaronder Villa Italia) verplicht een zogenaamde publieksbijdrage in rekening te brengen bij haar klanten. Voor boekingen van een losse accommodatie (villa, appartement, kamer of tent) bedraagt deze bijdrage € 10,- per boeking, vanaf 2 reizigers of meer en vanaf een reissom van € 150,- per persoon. Deze verplichte SGR bijdrage ziet u terug in onze boekingsmodule op deze website en op de factuur. Deze bijdrage van € 10,- is uiteraard éénmalig, dus als u bij ons 2 locaties of meer tegelijk boekt betaalt u altijd maar éénmalig de € 10,- SGR bijdrage.  In geval van een annulering, door u of door ons, blijft de SGR bijdrage verschuldigd en is dus niet restitueerbaar.

Villa Italia nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwe Italiaanse vakantievilla’s, aanbiedingen, last minutes en tips van Villa Italia!